Over ons

Greening Finance is een onafhankelijke adviseur op het gebied van financieringen voor bedrijven, projecten en initiatieven die een positieve bijdrage leveren aan mens en milieu.

GREENING FINANCE

Wie zijn wij

We beschikken over een grote ervaring op het gebied van (bedrijfs-)financiering, equipment-lease en projectontwikkeling op het gebied van onder meer duurzame energie, energie besparing en duurzame productie.

Met onze jarenlange internationale ervaring op het gebied van de ontwikkeling, exploitatie en financiering van duurzame bedrijven en projecten kunnen we je dus niet alleen helpen met intelligente financieringsoplossingen, maar kunnen we jouw project of investeringsplannen vaak ook beoordelen op hun technische en energetische merites. Dat is handig, omdat we zo beter kunnen inschatten welke financieringsoplossing het beste bij jou past.

Wij kunnen inmiddels bogen op een trackrecord van tientallen succesvol gerealiseerde projecten in binnen- en buitenland met een waarde van tientallen miljoenen euro’s. Hoort daar binnenkort ook jouw project bij?

Wil je met iemand van ons spreken?

Neem dan contact op met een van onze contactpersonen:

Alex Schoep

Financieringsadvies

Telefoon: +31 6 533 90 005
a.schoep@greeningfinance.nl

Jiske van der Hoeven

Contracting

Telefoon: +31 6 523 03 076
j.vanderhoeven@greeningfinance.nl

Elke maand onze laatste artikelen ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief ➜

    Informatie aanvragen?

    Wil je meer informatie ontvangen of wil je dat een van onze adviseurs contact met je opneemt? Stuur dan even een berichtje via onderstaande link.