Samenwerking BNP Paribas

GREENING FINANCE

Greening sluit samenwerkingsovereenkomst met BNP Paribas

Om onze klanten optimaal te kunnen bedienen met lease oplossingen, bedrijfs- en projectfinancieringen werkt Greening samen met een groot aantal Nederlandse en buitenlandse financiële partijen.

Deze maand is daar BNP Paribas Leasing Solutions bijgekomen. Dit is de lease-tak van de Franse bank BNP Paribas. BNP Paribas heeft 180.000 medewerkers, waarvan 140.000 in Europa. Haar thuismarkten in Europa zijn Frankrijk, Italië en de Benelux. Door de samenwerkingsovereenkomst met BNP Paribas Leasing Solutions kunnen we klanten een breder pallet aan lease-oplossingen bieden voor de financial en operational lease van duurzame apparatuur en installaties.

We verwachten de komende tijd meerdere van dergelijke samenwerkingsovereenkomsten te sluiten, om zo onze klanten de meest optimale financieringsoplossingen te kunnen bieden. Wil je hiervan op de hoogte blijven? Meld je hieronder aan op onze nieuwsbrief.

Elke maand onze laatste artikelen ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief ➜

    Informatie aanvragen?

    Wil je meer informatie ontvangen of wil je dat een van onze adviseurs contact met je opneemt? Stuur dan even een berichtje via onderstaande link.