Bedrijfsfinanciering2018-11-08T10:13:11+00:00

Bedrijfsfinanciering

Op zoek naar (extra) financiële middelen voor de groei van je organisatie? De adviseurs van Greening Finance helpen je graag bij het vinden van een passende bedrijfsfinanciering.

Financiering voor de verdere ontwikkeling van je bedrijf

Zie je als ondernemer kansen en mogelijkheden maar beschik je zelf niet over voldoende financiële middelen om die te realiseren? Of heeft je organisatie geld nodig om verder te kunnen groeien? Een juiste bedrijfsfinancieringsopzet kan je dan helpen. 

Vroeger ging je voor je groeiplannen gewoon naar je lokale bank, maar die tijd ligt inmiddels achter ons. De contactpersoon is vervangen door een callcenter medewerker en de kredietaanvraag moet worden gedaan via het uploaden van je jaarcijfers op een site. Dat is prima als je een doorsnee financieringsbehoefte hebt. Maar veel ondernemers zijn niet doorsnee, en hun plannen al helemaal niet.

Onze aanpak

  • Korte lijnen, snelle beslissingen

  • Persoonlijke aanpak

  • Experts in stapelfinanciering

  • 99% successcore

  • Fee afhankelijk van resultaat

Lees meer over ons

Wij helpen je verder

Je zoekt een oplossing die is afgestemd op de behoefte van jouw bedrijf. De bank is geen optie en dus moet je zelf je weg gaan zoeken tussen tientallen verschillende aanbieders. Elk met andere oplossingen, die soms wel, maar vaak ook niét voor jou geschikt zijn. Om de juiste te vinden is een lang en moeizaam proces. Een proces waar de meeste ondernemers weinig ervaring mee hebben en al helemaal geen tijd voor hebben.

Dan is het handig om een adviseur te hebben die aan jouw kant staat en je helpt om een passende en betrouwbare financiering te vinden. Een adviseur die weet wat het is om zelf ondernemer te zijn, die luistert naar jouw verhaal en die oog heeft voor jouw specifieke situatie. Een adviseur die weet welke financieringsmogelijkheden er wel in de markt zijn en weet waar je op moet letten. En die het ook eerlijk zegt als iets niet realistisch is en wat dan wel een oplossing zou kunnen zijn.

Benieuwd wat de oplossing is voor jouw vraagstuk?

Vertel ons jouw financierings uitdaging

Een financieringsmix die bij jou past

Bedrijfsfinancieringen komen steeds vaker tot stand waarbij meerdere financiële oplossingen worden gecombineerd, zoals factoring, voorraadfinanciering, crowdfunding en leasing (stapelfinanciering). Een dergelijke financieringsmix moet gedegen in elkaar zitten, transparant zijn wat betreft de voorwaarden en direct passen bij de behoefte van jouw bedrijf. Je kunt ons daarbij beschouwen als een financieel architect die een dergelijke financiering voor je ontwerpt en vervolgens ook zorgt dat ie tot stand komt.

➜ Lees meer over stapelfinanciering

GREENING FINANCE

Meer informatie?

Ben je op zoek naar een bedrijfsfinanciering, en wil je vrijblijvend met een van onze financieringsadviseurs praten over de mogelijkheden daarvan, neem dan contact met ons op. Bel ons via 020-6157000 of stuur ons even een berichtje via onderstaand formulier.

Naam *
Bedrijf/organisatie *
Activiteit *
Telefoonnummer *

E-mail *

Korte omschrijving financieringsbehoefte *

Beoogd kredietbedrag


Elke maand onze laatste artikelen ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief ➜